×

Uzaktan Yardım Programları



Modüler Mobilya Üretim Takip Programı ile Satın alma süreçlerinden Sipariş, Üretim takip ve Ürün teslimine kadar Komplike bir sistem sunmaktayız.

  • 0day
  • 00hours
  • 00min
  • 00sec
Launch Date

Modüler Mobilya Üretim Takip Sistemi

  • Genel Muhasebe

Mali mevzuat ve genel kabul görmüş muhasebe ilkeleri dikkate alınarak hazırlanan muhasebe, işletmelerin operasyonları ile yasal yükümlülüklerini eşzamanlı bir şekilde yerine getirmeyi ve işletmenin tüm süreçlerini yönetmesi amaçlamıştır 

  • Maliyet Muhasebesi
    Üretilen mal (mamul, yarı mamul) veya hizmetlerin maliyetini oluşturan maliyet türlerinin, oluştuğu yerler ve ilgili oldukları mamul ya da hizmet cinsleri bakımından belirlenmesi ve izlenmesine olanak sağlayan bir hesap ve kayıt sistemidir 
  • Dış Ticaret
    Yurt dışı alım satım süreçlerinin planlandığı gerekli evrak ve iş akış , packing list , İnvoice , düzenlerinin oluşturulduğu işlemlerin oluşturulduğu modüldür 
  • İ – Dönüşüm ( e-Fatura  /  e-Arşiv  /  e-Defter )

Mali yükümlülükleriniz gereği tüm e süreçlere uyumlu alt yapı

  • Modüler Mobilya Sipariş Sistemi

Sektörün ihtiyaçlarına özel olarak kurgulanan siparişten ürün sevkiyatına kadar tüm süreçleri takip eden ürünle ilgili özellik, renk , kutu, paket, desi, ağırlık bilgilerinin tamamının tanımlanabildiği esnek uyarlanabilir bir modüldür . Mobilya sektörünün olmazsa olmazı takım ürün yönetimi, ürün alt kutu yönetimi ile sektörün tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

  • Fiyat yönetimi ve Cari bağlantı yönetimi
    Satışını yaptığımız ürünler için belirlediğimiz dönemsel fiyat listeleri üzerinden müşterilerimize ürüne özel ya da ürün grubuna özel ıskontolar tanımlayarak sipariş aşamasında otomatik fiyatlandırma yapabilir. Müşterilerimizle yaptığımız sözleşme ve bağlantıları ERP sistemi üzerinden kontrol ederek sipariş ve bağlantıları yönetebiliriz
  • Seçenekli Ürün Maliyet Modülü

Siparişini aldığımız ya da üretim planı yaptığımız ürünler için planlanan reçetelerde hangi ürünün fiyat listesinden hangi ürünün son alım listesinden hangi ürünün döviz fiyatları üzerinden maliyet planı oluşturacağı belirlenerek firma maliyet kalemlerine göre anlık ve doğru maliyetle dirilmesi sağlanır, sipariş aşamasında ürün kurgulanırken değişen kumaş özellik vsy tanımlarına göre anlık maliyet görmek mümkün olur

  • Rezerv Sistemi
    Müşterilerimize teklif edilen ya da müşterilerimizden alınan ürün siparişlerin depomuzda bulunan mevcut rezerv edilmemiş miktarlarına, üretimde üretilen rezerv edilmemiş miktarlarına göre sipariş aşamasında iken müşteriye özel planlar oluşturarak net teslim süreçleri belirtebilir stokta olmayan ya da rezerv müsait olmayan ürünlere doğrudan üretim planı oluşturulur ya da satın alma talebi oluşturulabilir bu sayede ürünleri rezerv ederek gereksiz ve plansız üretimlerin önüne geçmiş oluruz
  • Butik Üretim
    Günümüzde mobilya sektöründe üretilen ürünlerin standartlığın dışında müşteri talep ve isteklerine göre özelleştirilebilir dizayn edilebilir olması çok önemlidir bu bağlamda üretimini yaptığımız modüler mobilya ürünlerinde desen, renk, ya da müşterilerimizin özel taleplerine cevap verebilir olup sipariş modülünde iken ürün dizayn edebiliyor olup planlı, hızlı, katma değerli ürünler üretmemeyi sağlar

 

  • Fason Üretim
    Üretim süreçlerinde tüm ürünleri tesiste üretmek mümkün olmamaktadır bu gibi süreç yönetimi gerektiren fason üretim süreçlerinde fasoncu olarak çalıştığımız firmalarla olan çalışma planlarını, muhasebe süreçlerini, fason depo takiplerini ve iş planlarını otomatik yapmamızı sağlayan süreç yönetim sistemidir.
  • Butik Hesap Sistemi
    Üretimini yaptığımız mamul, yarı mamuller için değişken ölçü ve tip planlarına göre hammadde, hizmet kalemlerinin miktar sal tüketimlerini otomatik hesaplar ürünün her ebadı için tekrar tekrar reçete planlaması yapılmasına gerek kalmaz üretim yönetim sürecini yönetilebilir hale getirir
  • Malzeme İhtiyaç Planlama
    Siparişini aldığımız mobilya ve yan ürünleri için tedarik edilmesi gereken mamul, yarı mamul, hammaddelerin miktarlarını ürünlerin depolardaki minimum ve maximum miktarlarına göre otomatik hesaplamalar yapılarak tedarik talep listelerini planlar tedarik ve alım listeleri oluşturur zamandan ve gereksiz ürün alımların, boşa giden ya da kullanılmadan depoda fireye giden ürünlerin , ve plansız ambar yönetiminin önüne geçilir.
  • Tedarik / Satın alma
    Üretim planları üzerinden oluşan otomatik hammadde, yarı mamul, fason alım listeleri ile depolar aktif bir şekilde yönetilir, oluşturulan satın alma siparişleri ile siparişler zamanında teslim edilir, tüm süreçler profesyonelce yönetilebilir.
  • Depo Talep Yönetimi
    Satın alması yapılan mamul ve yarı mamullerin üretimde hangi bölümlere ne kadar ve ne zaman teslim edilmesi gerektiğini sistem üzerinde planlayarak karmaşıklıkların zaman kayıplarının önüne geçilir planlı doğru ürünler üretilmesi sağlanır.
  • Kapasite / Üretim planlama
    Üretimine onay verilen mobilya, yan ürünlerinin bölüm bazlı personel, makine ve çalışma saatlerine göre hedef üretim listeleri oluşturarak doğru iş gücü planı ile kaliteli ürünler üretmeyi ve siparişleri gerektiği zamanlarda müşterilere teslim etmeyi sağlar.
  • Aşama / Makina Planlama
    Üretimini yapmış olduğumuz mobilya ve yan ürünleri tek süreçte üretimi sağlanan ürünler değildir bu sebeple bölümler arası organizasyonun doğru planlanması doğru maliyetlerde kaliteli ürünler üretmemizi sağlayacak iş ve işçilik kaybının önüne geçecektir.
  • Barkod’lu Üretim Sistemi
    Üretimini yaptığımız ürünlerin barkod sistemi ile yönlendirilmesini sağlayan üretim aşamasındaki iş gücü, makine, personel kayıtlarını tutan elektronik kayıt sistemidir.
  • Soft Mobilya Ürün Paketleme Sistemi
    Mobilya kurgusu ile üretimi gerçekleştirilen mamul ya da yarım mamul parçalarını paketleme yaparken hangi sıra ile hangi yönde kaç adet koyacağımızı barkod ya da manuel olarak kontrol ederek paket içeriğinin doğru olmasını ve paketlemenin doğru yapılmasını sağlar ve ürüne ait paket barkodunu paketleme bitince otomatik basar paketlemeyi yapan operatör kayırlarını tutan sistem kalite yönetimini üst seviyeye çıkarır.
  • Sevkiyat Planlama
    Üretimi biten ya da rezerv sistemi üzerinden sevkiyatı onaylanan siparişlerin bölgesel olarak günlük, haftalık sevkiyat planları oluşturulabilir bu planlara göre depolar aktif yönetilebilir..

 

  • El Terminali İle Ürün Kabul
    Satın alma modülü ile oluşturulan verilen siparişlerin bilgisayar ve el terminalleri aracılığı ile kontrollü ve doğru depolara kabulü sağlanır.
  • El Terminali İle Ürün Sevkiyatı
    Siparişi alınan mobilya yada yan ürünleri için oluşturulan sevkiyat planlarına göre ürünlerin sevkiyatı bilgisayar yada el terminalleri üzerinde kutu, koli, palet planlarına göre modül, alt modül ve parça kontrolleri yapılarak kontrollü bir şekilde yapılır yanlış ürün sevkiyatının önüne geçilir depo yönetimi sağlanmış olur . Sevkiyat sonrası seçenekli olarak depo teslim , irsaliye , fatura basılabilir bu süreç ERP sistemi üzerinden yönetilebilir.
  • Web Modülleri

Günümüz iş modellerinin gereksinimi B2B / B2C internet satış sistemleridir. ERP sistemine entegre internet sitesi üzerinden bayileriniz ya da son kullanıcılar ürünleri, özelliklerini, resimlerini inceleyebilir, sipariş verebilir alınan siparişler ERP sistemine otomatik olarak aktarılır ve sevkiyat süreçleri yönetilebilir.

Bayi ya da son kullanıcılardan kredi kartı ile yapılan tahsilatlar ERP programına otomatik aktarılır.

N11, Gitti Gidiyor, E-PTT, Hepsi Burada, Amazon, gibi satış sistemlerine online entegre olan ERP sistemimiz üzerinden çoklu mağaza yönetimi, sipariş yönetimi, tahsilat ve fatura işlemleri online ve kolay bir şekilde yönetilebilir.

TOP